Szerkezetépítés, generálkivitelezés felsőfokon


Cégünk, az SL-Ép. Építőipari Kft. 2008. áprilisában alakult. Az építőipari kivitelezési területén már 2000 januárjától folyamatosan dolgozunk, 2008 áprilisa előtt az S&L Bt. keretein belül működtünk. Az SL-Ép. Kft. már a megalakulása óta minden évben nyereségesen működik.

A cégünk többségi tulajdonosaként és ügyvezetőjeként 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem a generálkivitelezés és a szerkezetépítés területén. Műszaki csapatunk több évtizedes tapasztalattal rendelkező okleveles építőmérnökökből áll, akik felelős műszaki vezetői, műszaki ellenőri jogosultságokkal is rendelkeznek.

Szakembereink az építőipari projektek kivitelezésének minden egyes szakaszában teljes mértékben alkalmazkodnak a megrendelői igényekhez, összehangolják a munkafolyamatokat és a legnagyobb körültekintéssel ellenőrzik az elkészült munkák minden fázisát.

Partnereink olyan több évtizedes szakmai múlttal rendelkező vállalkozások - akik számára ugyanúgy, mint a mi számunkra is - a megrendelők megelégedettsége, a felhasznált anyagok és technológiák első osztályú minősége és a megbízható partneri együttműködés a legfontosabb.

Főbb tevékenységeink:

  • Új építésű 2-60 lakásos társasházak generálkivitelezése
  • Szállodák, üzletházak, ipari csarnokok és közintézmények szerkezeti átalakítása és generálkivitelezése
  • Energiatakarékos családi házak generálkivitelezése, átalakítása, 

Forró Levente
ügyvezető

design & development : barati gábor Fel a lap tetejére